NÅ ER VI REVANSJESUGNE!

Etter to kamper på rad med tap, henholdsvis Haslum (hjemme) og Bækkelaget (borte), er det en svært revansjelysten BHK-gjeng som møter opp på trening hver dag. Guttene har bestemt seg; Nå skal vi ha revansj, og vi skal banke dem gule og blå!

Laget som venter klokken 17:30, i Bodø Spektrum, på søndag, er Stord. Stord har vel ikke overrasket denne sesongen, kan man vel si. Uansett, Stord ligger på 10. plass foran søndagens kamp med 7 poeng etter 11 spilte kamper. Man kan derimot si at Stord overrasket i sist kamp, borte mot Drammen. I den kampen endte stillingen 26-26, mot det sjette best plasserte laget i GRUNDIGligaen.

BHK ligger foran søndagens kamp på fjerdeplass, med fire poeng opp til ØIF Arendal, som man vel kan si egentlig har overrasket mange i år, med en bred stall, og ikke minst gode spillere.

HAR DU NOEN SPØRSMÅL TIL STIG TORE?

BHK TV skal gjennomføre intervju med formspilleren til BHK, Stig Tore Moen Nilsen, denne helgen, og i den forbindelse har vi lyst på spørsmål fra deg. Har du noen spørsmål som du gjerne skulle stilt han? Vi godtar alt av spørsmål, så kjør på!

PS: Hjertegod, som har hatt en konkurranse der du kunne vinne to eksklusive billetter til cupfinalen 2014, skal trekke billettene i helgen, sammen med daglig leder i Bodø Håndballklubb, Bjørn Asphaug.

For en helg vi som BHK-venner har i vente!

BHK – STORD
Bodø Spektrum 17:30
Søndag 7. desember

Eirik Oskarsen