Tung dag på jobben for BHK

Med Stig Tore Moen Nilsen, Binai Aziz og Vetle Eck Aga satt ut av spill for BHK, ble det en svært tung aften for de resterende spillerne i Oppsal Arena mot Bækkelaget.

BSK ledet an hele kampen, og visste seg fra en meget sterk side. BSK og BHK hadde forholdsvis 9 og 8 målscorere hver, med Simen Strømberg og Anders Tverdal mest for hjemmelaget. BHK sine toppscorere ble Erlend Sund og Øyvind Oskarsen med sine fem mål hver i protokollen.

Til pause ledet BSK med 7 mål, 16-9, og i andre omgang bare økte og økte de ledelsen sin. Til slutt ble det tap 33-22 på en svak dag fra guttene fra Bodø.

NESTE KAMP

Neste kamp for BHK er på hjemmebane mot Stord, 7. desember i Bodø Spektrum. Da er det bare å møte opp, og heie guttene frem til seier. BHK trenger all den støtte de kan få etter to strake nederlag, henholdsvis på hjemmebane mot Haslum og nå på bortebane mot Bækkelaget. 

 

BHK – STORD
Bodø Spektrum
Kl 18:00, 7. Des.

Samhold, Stolthet & Lojalitet

Eirik Oskarsen