KAMPDAG!!

BHK har akkurat ankommet Oslo Lufthavn, og vil nå sette kursen mot Oppsal Arena der BHK skal møte Bækkelaget Håndball Elite til dyst i kveld klokken 18:30.

BHK tapte sist kamp i GRUNDIGligaen 18-32 over fjorårets seriemester Haslum HK. I den kampen fikk vi se et BHK-lag som ikke var på ”stasjon”, og lå under i målprotokollen nesten helt fra start.

For Bækkelagets del endte sist kamp med tap i Runarhallen mot nettopp Runar Sandefjord. Oslo-laget tapte med seks mål, 33-27. Johannes Hippe og Simen Strømberg ble Bækkelagets toppscorere i den kampen med syv mål hver.

Foran dagens kamp ligger BHK på 4.plass i serien, to små poeng bak ØIF Arendal som leder. Bækkelaget ligger på 9.plass, og dem har tapt hele syv av de ti kampene som dem har spilt til før dagens kamp i GRUNDIGligaen. Vi vil nok se et meget tent og revansjelystent Oslo-lag på parketten i dag med landslagsspilleren Johannes Hippe i spissen.

Kampen følger du via TV 2 Sumo, radio FM8000 Bodø (FM 90,9/www.fm8000.no) eller så kan du følge utviklingen i kampene gjennom TV 2 Sportskanalen, der Harald Bredeli & co tar for seg aktuelle gjester i studio. Sendestart på TV 2 Sportskanalen er klokken 18:30.

TV 2 SUMO TIL KNALLPRIS

Har du enda ikke skaffet deg TV 2 Sumo gjennom BHK? Du har fortsatt mulighet til å kjøpe deg et års tilgang til Sumo eller Sumo Premium. Prisen er 950,- for Sumo (eksklusiv engelsk fotball) og 2500,- for Sumo Premium (inklusiv engelsk fotball).
Kjøper du gjennom BHK, støtter du klubben, samtidig som du får en Sumo til en svært redusert pris.

Ta kontakt på mail (bjorn@bhk.no) eller på telefon 40037647.

 

GOD KAMP!

SAMHOLD, STOLTHET & LOJALITET

Eirik Oskarsen