EN DAG IGJEN – VI SKAL SLÅ TILBAKE!

VI SKAL SLÅ TILBAKE!

Etter forrige ukes kollaps mot Haslum HK som endte med tap, 18-32, er det en svært revansjelysten BHK-gjeng som i morgen skal gå på parketten i Oppsal Arena.

Bækkelaget Håndball Elite er laget som står på motsatt banehalvdel, og kampstart er satt til klokken 18:30.

Rett etter kampslutt mot Haslum var bhk.no sin utsendte reporter og pratet litt med formspilleren Stig Tore Moen Nilsen, og han var kort og konkret om hva de måtte gjøre hvis de skulle klare å slå Bækkelaget i morgen.

– Vi spilte ikke bra, og jeg føler vi ikke går nok i krigen. Vi går heller ikke hundre prosent inn i satsningene og taklingene som vi har avtalt på forhånd, og vi er ikke nok aggressive. Ingen tar nok ansvar, og da smitter det over på andre føler jeg, og nettopp det er noe vi må jobbe med.

Nilsen var heller ikke fornøyd med sin egen prestasjon etter kampen mot Haslum:

– Nei, det er ikke mye å skryte av. Jeg tar alt for dårlige sjanser i angrep, og skulle heller spilt ballen videre i stedet for å skyte på mål selv. Vi skal slå tilbake, lover Skjervøy-gutten.

BHK TV PÅ PLASS I OPPSAL ARENA

BHK sin utsendte reporter er Eirik Oskarsen, og han vil gjennomføre intervjuer med både spillere og trenere før kampen. Du vil også få et innblikk i hvordan forberedelsene til guttene er før kampstart, og dette vil da bli lagt ut på vår Facebook-side.
KAMPEN FØLGER DU VIA…

Morgendagens kamp kan du følge via HåndballXtra på TV 2 Sportskanalen (Frikanal), TV 2 Sumo eller høre den på radio FM8000 Bodø (FM 90,9 eller www.fm8000.no).

Har du enda ikke skaffet deg TV 2 Sumo gjennom BHK? Du har fortsatt mulighet til å kjøpe deg et års tilgang til Sumo eller Sumo Premium.

Prisen er 950,- for Sumo (eksklusiv engelsk fotball) og 2500,- for Sumo Premium (inklusiv engelsk fotball).

Kjøper du gjennom BHK, støtter du klubben, samtidig som du får en Sumo til en svært redusert pris.

 

Ta kontakt på mail (bjorn@bhk.no) eller på telefon 40037647.

SAMHOLD, STOLTHET & LOJALITET

Eirik Oskarsen