VI SKAL SLÅ TILBAKE

– VI SKAL SLÅ TILBAKE

BHK tapte toppkampen mot Haslum i kveld. Til slutt endte det med tap – hele 18-32 i gjestenes favør.
Kampen i Bodøhallen ble et langt stormløp mot hjemmelagets mål og de blågule maktet aldri å komme seg opp på samme nivå som Haslum.

Til pause var kampen i realiteten avgjort, da det sto 9-17 til Haslum.

BHKs toppscorer ble Stig Tore Moen Nilsen, som fortsatte å skyte godt og stoppet på sju scoringer for hjemmelaget.

Forutenom formspilleren var det forsvinnende få som bidro med noe som minnet om godt nivå.

Dermed ble det et tungt stortap mot Haslum, som før kveldens kamp lå to poeng bak bodølaget.

– VI BLIR STRAFFET FOR MYE AV DOMMERNE

Håkon Pettersen kom inn i andre omgang for BHK, og han var lite fornøyd med prestasjonen de viste publikum i Bodøhallen.

– Det er forferdelig å tape med 14 mål i egen hall. I angrep er dette faktisk noe av det dårligste vi har spilt som lag i denne sesongen sett bort i fra kampen mot Halden. Det er rett og slett trist at vi presterer slik på hjemmebane foran et fantastisk publikum som alltid støtter oss.

Pettersen ble forrige uke nominert til ”Årets idrettsnavn i Vesterålen”.  Juryens begrunnelse for valget på nominasjonen kan du lese her: http://www.blv.no/sport/article7687170.ece. Du kan stemme på den lovende kantspilleren til BHK ved å sende meldingen: BLVPRIS 4 til 2005.

Pettersen sier videre at han føler de er et mye bedre lag enn det dem fikk visst mot Haslum i dag, og fortsetter:

– Forsvaret var ikke bra av oss i dag. Men jeg tenker vi blir straffet for mye både i angrep og forsvar av dommerne. Vi har lite uttelling i angrep, og når Haslum scorer på ni kontringsmål i løpet av kampen, er det rett og slett for dårlig angrepsspill som har mesteparten av skylden. Vi er kanskje ikke nok forberedt, som vi burde ha vært, men nå ser jeg framover på neste kamp mot Bækkelaget på onsdag, avslutter 18-åringen.

Eirik Oskarsen