BILLETTER TIL CUPFINALEN

Salget av cupfinalebilletter er i gang.

BHK fikk booket 700 billetter samlet i Oslo Spektrum. Disse er nå lagt ut for salg hos eBillett.no

– Vi selger en billettpakke bestående av T-skjorte, flagg og god plassering i hallen. Alt til en pris av 500 kroner, sier markedssjef i BHK, Bjørn Heitmann.

Motstander ØIF Arendal har booket 1400 billetter av Norges Håndballforbund. Sånn i utgangspunktet ligger de best an til å vinne kampen på tribunen.

– Vi skal vinne både på tribunen og på banen. Jeg oppfordrer alle nordlendinger sørpå til å kjøpe billettpakker. Vi blir kanskje ikke flest, men vi skal høres best, slår han skråsikkert fast.

God hotellpris

– Du er ikke litt for stor i kjeften nå?

– Jeg er allerede blitt oppfattet som storkjeftet og da fortsetter jeg. Etter hvert som kampen skrider fram, regner jeg med det blir stille hos ØIF Arendal-supporterne, fortsetter han.

Ordinære billetter legges ut for salg en gang i neste uke. De som kjøper disse billettene kan havne hvor som helst i hallen. BHK har også fått på plass en hotellpakke i Oslo. De som ønsker seg sørover kan booke hotell til 495 for enkeltrom og 595 for dobbeltrom.

TRYKK HER FOR HOTELLPAKKE 

– Smarthotell blir BHKs base i Oslo. Både for laget og for vårt publikum, sier Heitmann.

Transporten fra Bodø til Oslo må folk selv fikse.

– Det blir dessverre ikke satt opp charterfly. Det ble altfor dyrt for oss, sier markedssjefen.

Kampstart 18.00

De blågule fra Bodø jobber fortsatt med arrangementet både i Oslo og Bodø. – vi har mye spennende på gang i Oslo. Vi må jobbe parallelt med alt. Det skal bli skikkelig cupfinalefest både i nord og sør. Disse planene må vi komme tilbake til noe senere, sier han. Tidspunktet for herrefinalen er også klart. Kampstart mellom de to finaledebutantene fra Arendal og Bodø blir klokken 18.00.

– Et perfekt tidspunkt for vår del. Det er jo akkurat samme tidspunkt de fleste seriekampene spilles, sier Heitmann.