HOLDER ALLE MULIGHETER ÅPNE

Jakob Heian Ringdal

Navn: Jakob Heian Ringdal
Alder: 24
Plass på BHK: Høyrekant, spiller nr. 31

Jakob Ringdal har spilt to sesonger på BHK og trives. Men etter denne sesongen går også hans kontrakt ut.

– Vi får se hva som skjer. Jeg holder alle muligheter åpne, også det å fortsette i Bodø. Så langt er det ingen andre klubber som har meldt seg. Man vet jo aldri hva det blir til i dette gamet, sier han.

Søndag ble Lillestrøm slått, slik det skal være om BHK skal holde kontakt med teten i Grundig-serien. Etter første omgang hadde gjestene bare klart å skåre fire mål.

– Problemet var jo bare at vi ikke maktet å lage særlig med mål heller. Etter pause dro vi fra og ledet med ti. Så gjorde vi det det etterhvert vel spennende. Det var for dårlig av oss, men seieren var aldri truet, sier Ringdal.

Onsdag møter BHK Nøtterøy borte. Også det med seier som mål om ambisjonen skal følges.

– Ja. Helt klart. Og Nøtterøy er på mange måter lik Lillestrøm. Vi merket det i fjor. Laget kriger i alle sine kamper. Så vi skal spille først. Det nytter ikke å ta seieren på forskudd.

Jakob Ringdal trives i BHK.

– Jeg trives godt. Det er godt samarbeid spillerne imellom. Vi er gode kamerater. Jeg kan ikke klage på den spilletiden jeg har fått. Jeg synes jeg har fått vist med fra en bra side, selv om jeg nok har ett eller to gir mer å gå på, sier han.

Jakob Ringdal går på skole sammen med Endre Langaas som han også deler bopel med.

– Utenom kamp, trening og skole liker vi å ta det med ro hjemme med TV-spill.Og dersom været inviterer til det, sier jeg ikke nei takk til en fisketur, sier Jakob Ringdal.

SVEIN SNEFJELLÅ