TREG START PÅ HJEMMEBANE, IGJEN – MEN…

På motsatt banehalvdel i dag sto Lillestrøm TH, laget som forrige runde vant 20-19, hjemme mot Runar Sandefjord. Mens sist kamp for BHK’s del endte med seier, og avansement til finale i Norges Mesterskapet. I dag var to lag som ville mye utpå banen i åpningen – kanskje litt vel mye.

Åpningen av dagens kamp var preget av mye tekniske feil og bomskudd, både for hjemmelaget og bortelaget. Det første målet kom ved Stig Tore Moen Nilsen for BHK, på straffekast, etter fem minutters spill i Bodø Spektrum. Moen Nilsen som hamret inn hele 14 baller bak Trond Tjemsland, Håvard Åsheim og Haslum HK i semifinalen i cupen på onsdag, ble tatt ut frimerke på allerede fra start i kampen. Og derfor fikk vi dessverre ikke se mye til 20-åringen som har en fortid bak seg i Skjervøy og Alta, som spiller. Han endte til slutt opp med tre mål.

Men BHK tok initiativet i kampen, og ledet midtveis ut i første omgang bare 3-1. Altså en ganske målfattig åpning av kampen. Etter det var det nesten ikke noe tvil om hvor de to poengene skulle. BHK ledet både 10-3 og 11-4, før dommerne blåste i fløyten sin.

NOKSÅ KJEDELIG ANDRE OMGANG

BHK gikk til pause med stillingen 11-4 i lommen, noe som bare skulle bli mer og mer, og mindre og mindre, etter hvert som tiden gikk. LTH snek seg innpå BHK da hjemmelaget fikk noen utvisninger av et ganske så svakt dommerpar. Halvveis ut i andre omgang ledet BHK med åtte mål, 19-11. Men det var før en meget godt opplagt Thomas Skoglund fikk satt et par baller bak Joachim Christensen i BHK-målet.

LTH fikk visst litt av sitt spill, og etter 20 minutters spill var ledelsen sunket til bare fem mål, 20-15. Etter det var det BHK som tok initiativet tilbake, og fikk satt et par baller i mål bak Stian Mathisen i LTH-buret.
BHK cruiset inn seieren, og vant på 23-19, på en lite underholdende kamp for publikum. Men uansett,  2 poeng er 2 poeng.

NESTE KAMP

BHK-guttene skal på onsdag ut i en meget viktig kamp, og da er det Nøtterøy som venter. Kampstart er klokken 19:00, og den kan du følge på TV 2 Sumo, som du får kjøpt abonnement hos gjennom BHK, til en svært, så svært redusert pris.