EN HISTORISK DAG!

BHK er klare for sin første cupfinale i historien etter utklassingen av Haslum HK i semifinalen i cupen i dag. Stig Tore Moen Nilsen og BHK leverte varene.

FANTASTISK FØRSTE OMGANG

Skjervøygutten, Moen Nilsen, kom til Bodø for ett par sesonger siden. Avtroppende lagleder i BHK, Tobben Evjen, skal ha en god del av æren for det. Forrige gang disse lagene møttes var det også Moen Nilsen som var det store midtpunktet, og hvis han ikke bevisste nok sist kamp lagene møttes, så gjorde han det i hvert fall til de gradet i dag. Tolv mål etter første omgang i Nadderudhallen, det er det verdensklasse over.

Joachim Christensen stengte buret i store deler av kampen, og når BHK fikk forsvaret sitt opp på nivået vi er vant til å se dem var det ingen tvil om hvor den gjeve cupfinaleplassen skulle.

BHK ville mest, og de fikk belønning for strevet.

LIKE GOD ANDRE OMGANG

I pausen var Christensen voldsomt imponert over Moen Nilsens spill og da sa han til BHK TV: – Hva skal man si? Han scorer på de han skal, også scorer han på noen skudd som ingen tror han vil score på.

De siste kampene har BHK vært vant til å ha flere tekniske feil og skuddbom, men det var ikke tilfelle i denne kampen. BHK scoret hele 22 mål i første omgang, i motsetning til Haslum, som fikk satt inn 14 mål bak Christensen.
Kampen endte til slutt med seier 24-35 til Nord-Norges stolthet, etter en total overkjøring av Haslum i andre omgang. Og dermed er BHK klar for sin første cupfinale i historien. Cupfinalen spilles i Oslo Spektrum 30. desember.

Se intervjuer her

Men nå rettes fokuset mot neste motstander, Lillestrøm TH, i Bodø Spektrum førstkommende søndag, 9. Nov. Kampstart er klokken 18:00, og da håper vi på å fylle hallen til fest, for å feire BHK. Dermed er utfordringen gitt: Kommer du i Bodø Spektrum på søndag klokken 18:00?

Sammen skal vi fylle hallen, sammen skal vi hedre guttene våre, og sammen skal vi lage en fantastisk ramme rundt kampen.

KOMMER DU? BHK gleder seg til å se deg på kamp!