VI SKAL TIL OSLO SPEKTRUM

Navn: Stig Tore Moen Nilsen
Alder: 20
Posisjon på BHK: Høyre bakspiller, spiller nr. 10
Tidligere klubber: Skjervøy, Alta

– Å spille semifinale i cupen er historisk for oss.Vi skal vinne mot Haslum. Det satser vi alt på. Og går det som vi håper, blir det stort å spille cupfinale i Oslo Spektrum. Det blir sykt morsomt, sier Stig Tore Moen Nilsen.

– Det er ikke noe urealistisk mål for BHK å nå finalen.

– Selv om det har sladdet kraftig på bortebane i det siste?
– Hjemme eller borte spiller ingen rolle for meg personlig, heller ikke for laget. Alle kan ha en dårlig dag, men vi vet hva som står på spill nå. Vi har fått en mulighet vi skal vite å benytte oss av.

– Hvordan trives du som fullt frankert frimerke?
– Ikke særlig bra. Jeg har jo lyst til å være med i spillet. Det er kjedelig bare å måtte stå å se på. Vi var kanskje ikke godt nok forberedt på frimerke-varianten i forrige kamp. Vi har trent mye på akkurat det nå. Så jeg tror nok vi skal komme ut av akkurat den klemmen.

– Du har hatt en formidabel sesong så langt?
-Jeg er godt fornøyd med egen innsats.

– Du er spiller fast på rekrutteringslandslaget. Forstyrrer det din rolle i BHK, eller styrker det den?
– Jeg synes det er gøy å være på landslandssamling. Jeg er sikker på at det er en fordel også for klubbspillet mitt. Landslagsrollen gir meg inspirasjon og motivasjon for å satse videre på håndballen.

Stig Tore Moen Nilsen har tre sesonger bak seg i BHK. Han lom fra Alta til Bodø.

– Da var Alta i tredjedivisjon. Jeg var med på opprykket til BHK. Det var en viss overgang, ja, men morsomt.

-Hva er dine sportslige ambisjoner nå?
-Å gjøre det best mulig med BHK og bli A-landslagsspiller.

SVEIN SNEFJELLÅ