FORSIKTIGE STEG TILBAKE

Navn: Alexander Ørjevik Westby

Alder:21
Plass på laget: Venstrekant, spiller nr 7
Tidligere klubber: Follo, Ski
Tirsdag håper Alexander Westby på å begynne å kaste med ball igjen. Leddbåndet har hanglet siden august. Skaden har til stadighet vært slått opp. Nå har den talentfulle venstrekanten hatt fullstendig pause fra håndballen og sittet på tribunen de siste tre kampene.

Blant annet så han BHK gå på trynet mot Halden i Halden søndag.

– Huff ja. En av de kampene da ingenting fungerte. Alt gikk galt. I forsvar, og framover. Når laget i tillegg ikke maktet å skåre mål, ble det stygt, dessverre.

– Mens cupkampen hjemme mot det samme laget endre greit med seier?
– Det er det som er så rart, at det kan snu sånn.

– Hvordan er det å sitte på sidelinjen å se på?
– Ikke særlig bra. Langt verre enn å være nervøs på banen.

– Når håper du at du er med igjen?
– I utgangspunktet til neste seriekamp mot Lillestrøm 9. november. Men så får vi jo semifinalen mot Haslum i cupen den 5. Vi får se om jeg rekker den. Vi prøver det, bare kastingen går greit nå. Jeg håper på det beste.

– Leddbåndet er en utfordring. Hvordan er det med formen?
– Jeg er i god fysisk form. Ikke minst derfor håper jeg på en rask retur til banen. Men jeg har lært at det ikke er noen vits i å forhaste seg. Jeg håper og tror at pausen nå har vært til nytte og at jeg kan være kampklar alt til cupkampen.

SVEIN SNEFJELLÅ