IKKE EN KAMP FOR HISTORIEBØKENE

BHK møtte Halden Topphåndball på bortebane søndag kveld, og den kampen er ikke en kamp for historiebøkene for å si det sånn. BHK kom skjevt ut fra start, og det var egentlig ikke noen tvil om hvor poengene skulle da BHK´s toppscorer i årets GRUNDIGliga, Stig-Tore Moen Nilsen ble satt frimerke på etter 10 minutters spill i Remmenhallen. Halden, med de to tidligere BHK-spillerne Mads Fredriksen og Kristian Agledahl i troppen, ledet hele 19-11 til pause.
Tobben Evjen, fungerende lagleder for BHK tok timeout på stillingen 12-9 etter 22 minutters spill. Og den ett minutts pausen hjalp ikke et eneste sekund. Bare 8 minutter senere lå BHK under til pause med 8 mål.

Terje Langseth, som er materialforvalter til BHK, sa følgende før kampen var startet: ”Denne kampen har æ grua mæ til lenge”.

OG GRU SKULLE DET BLI MER AV
Kampen var i realiteten avgjort til pause, men BHK-fansen hadde nok håpet på å se en bedre omgang fra BHK´s side i andre omgang.

Men i stedet fikk de se Øyvind Oskarsen komme inn fra benken i andre omgang, og sette tre skudd på rad enten to meter utenfor mål, i tverrliggeren eller rett på keeper. Oskarsen fikk etter hvert dreis på skuddarmen, og fikk på et litt heldig vis satt inn en skjært trengt 23-12 redusering. Binai Aziz, som nok var BHK´s beste spiller på en dårlig dag, bommet også mye i andre omgang. Men når Stig-Tore Moen Nilsen i andre omgang gikk ut på høyrekanten, hadde BHK ikke lenger en skuddfarlig venstrearm på høyrebacken. I stedet ble den til vanlige høyrekanten, Jakob Heian Ringdal, satt inn som høyreback, uten noe form for hell.

BHK tapte til slutt kampen i Halden med 12 mål, 36-24.

Binai Aziz var meget skuffet etter kampen, og til Avisa Nordland sa 9 målscoreren: -Dette var så dårlig at jeg får vondt i hodet av å tenke på det. Det er ikke vits å analysere noe som helst. Mine tanker er allerede på Haslum-kampen.

SEMIFINALE I CUPEN NESTE HINDER

Neste onsdag reiser BHK-guttene nok en gang til Oslo. Men da håper nok BHK-fansen på å se en bedre forestilling på parketten, etter ydmykelsen i Remmenhallen. Haslum som er motstanderen i Nadderudhallen, gikk også på en skrell hjemme mot ØIF Arendal, og tapte kampen med ett mål, 19-18.

Så får det være opp til Børge Lund og hans team og avgjøre hvem av spillerne som får mest tillit for å sikre BHK sin første cupfinale i historien på bortebane. Men det er noe som er sikkert: Joachim Christensen må opp på ett mye høyere og bedre nivå enn det vi så mot Halden.

Den tidligere landslagskapteinen og den nåværende spillende treneren i BHK, Børge Lund, hadde flere tekniske feil i første omgang mot Halden, og til slutt i første omgang ble han satt på benken av BHK-treneren, Tobben Evjen.

Og så får vi se da om han og resten av troppen retter opp inntrykket vi fikk av dem i ydmykelsen i Halden.

Neste HJEMMEkamp:                                                   Neste kamp:
BHK – Lillestrøm Topphåndball                               Haslum HK – BHK
Bodø Spektrum, 9.nov                                                 Nadderudhallen, 5.nov
18:00                                                                                  19:00