MÅLET ER VM I BRASIL

– Målet er VM i Brasil

Navn: Sander Thorbjørnsen
Alder: 19
Posisjon på laget: Spiller nr. 5, høyre kantspiller
– Selvsagt skal vi slå Bækkelaget i kvartfinalen på onsdag, sier Sander Thorbjørnsen.

– Fordi vi har hatt en veldig bra sesongstart i år. Spillet sitter bedre. Vi er mer stabile. Vi kjenner hverandre bedre og vi forstår hva Børge Lund vil. Med hjemmebane i tillegg, både tror og håper jeg dette skal ga bra, sier den talentfulle ungdommen.

Tidligere i år ble Sander Thorbjørnsen tildelt SKS sitt utviklingsstipend på 10.000 kroner.

– Har pengene kommet godt med?
– Ja visst. En skikkelig skole-PC, bøker og annet jeg trenger til undervisningen. Og litt av pengene har jeg igjen, så stipendet har vært gode å ha.

– Og rent sportslig?
– Så synes jeg det går bra. Jeg er i form. Så håper jo jeg, selvsagt, på mer spilletid. I noen kamper har jeg fått spilt mye, i andre har det blitt vel lenge på benken. Men slik er det jo. Du vil alltid spille mer. Jeg trener og satser på det. Der er derfor jeg driver med håndball.

Sander Thorbjørnsen har bakgrunn fra Follo og Siggerud før han kom til BHK. Og fra aldersbestemte landslag.

– Jeg har fått vært med på det meste med landslaget. Drømmen og målet er å bli med når VM spilles i Brasil. Det vil bli stort. Men først handler det om å slå Bækkkelaget på onsdag.

SVEIN SNEFJELLÅ