SEIER TIL BHK PÅ HJEMMEBANE

BHK er tilbake på vinnersporet igjen etter seier 26-23 mot Fyllingen onsdag kveld.

BHK var i trøbbel i store deler av 1. omgang i hjemmekampen mot Fyllingen. Tekniske feil og bomskudd var noe av det som gjenspeilet seg i første omgang for BHK. Men med en Binai Aziz tilbake for fullt, og unggutten Stig-Tore Moen Nilsen i kjempeslag ville BHK det annerledes. BHK tok ledelsen i kampen med Endre Langaas, før Fyllingen gikk opp i ledelsen med både 5-6, 6-7, 7-9 og 8-10. Til pause var det bortelaget som ledet, anført av en god Joakim Stenqvist i forsvaret til FyllingenBergen. For ikke å nevne den tidligere BHK-keeperen Lars Eggen Rismark, som hadde noen viktige redninger på slutten av første omgang. Fyllingen ledet til pause med ett fattig mål, 13-14, noe som ofte viser seg å være farlig i håndball-sammenheng.

AZIZ, MOEN NILSEN OG CHRISTENSEN

I andre omgang handlet det meste om BHK, og dem viste seg som et helt annet lag på parketten enn det publikum fikk se i 1.omgang.

Dansken, Joachim Christensen i BHK-buret, vartet opp med noen redninger som det var høy klasse over. I motsatt ende av parketten spilte Børge Lund opp Moen Nilsen og Aziz ved flere anledninger. Og de takket for pasningene gjentatte ganger med å score flere ganger, utagbart for Eggen Rismark. Aziz endte opp med 8 mål, mens den skeivhendte Skjervøy-gutten Stig-Tore Moen Nilsen hamret inn hele 10 mål.

BHK ledet hele 26-19 noen minutter før slutt. Men de siste fem minuttene forsøkte hjemmelaget å lage litt spenning ved å sette alle sine skudd i treverket eller utenfor mål. Samtidig fulgte et meget svakt dommerpar opp og bidro med sitt til at gjestene fikk pyntet litt på resultatet.

For å se mer kampfakta om dagens kamp: klikk deg inn på Bodø Håndballklubb´s Facebook side, der vi Liveoppdaterte dagens seier til BHK!