GJØR KANSKJE BODØVÆRING AV SEG

Endre Langaas

Navn: Endre Langaas

Alder: Fylte 23 på søndag
Plass på laget: Linjespiller med nummer 2
Antall sesonger i BHK: Fire

-Jeg trives så godt i Bodø og BHK at jeg har valgt å være her, sier Endre Langaas.

– Hvorfor?
– Jeg var ganske ung da jeg kom og hadde bakgrunn fra Nidelv, Rapp og Strindheim. Overgangen var ganske stor. Det var et betydelig steg å ta. Ikke minst var det en langt mer profesjonell innstilling til håndballen her enn den jeg var vant til.

Men jeg ble tatt godt imot av klubben. Jeg føler jeg har utviklet meg mye på disse fire sesongene. Jeg trives fortsatt veldig godt, og kanskje gjør jeg bodøværing av meg for alvor.

– Fordi?
– Det er ikke bare håndballen, da. Jeg har fått meg kjæreste, fra Bodø. Hun studerer akkurat nå i Spania, riktignok. Men er tilbake til neste år.

– Hva med sesongen så langt?
– En flott start. Vi er videre i cupen og har ikke avgitt ett eneste poeng i serien.

– Men nå venter Elverum borte på onsdag?
– Det bør ikke være noen umulig oppgave. Vi satser på nye poeng.

– Hva gjør du når du ikke spiller håndball?
– Jeg har jobbet litt og studerer. Jeg tar faglærerutdanning ved Universitetet i Nordland, så langt på andre året.

– Hva skal du bli når du blir stor?
– Gymlærer. Men nå er jeg ikke ferdig med utdanningen. Og jeg er ikke ferdig med håndballen. Så vi får se når det blir. Og med trening, nokså tett kampprogram og krevende reiser til bortekampene, blir det ikke tid til så mye annet akkurat nå. Men det er moro, selv om det er tøft. Ikke minst når det går så bra som det har gjort så langt i år.

SVEIN SNEFJELLÅ