KAMPEN DET ALLTID KOKER RUNDT

Kampen det alltid
koker rundt

Søndag klokka 18 møter BHK Runar fra Sandefjord i Bodø Spektrum. Slik blir det bråk av.

– Av en eller annen grunn, ja. Det har vært slik de siste årene, sier daglig leder i BHK, Bjørn Asphaug.

Det demper ikke akkurat den høye temperaturen mellom lagene at BHK sørget for at Runar mistet bronsen ved å vinne i siste kamp mot Sandefjord-laget for 2 sesonger siden.

GOD START
I år har BHK kommet glimrende igang med å vinne de to første kampene både hjemme og borte. Klubben ligger på tredjeplass. Runar, derimot, har startet med en seier og ett tap og er nummer seks på tabellen så langt.

Det spesielle forholdet de to klubbene imellom på banen har også smittet over på de respektive markedssjefene. Simen Smith Ringdal i Runar og Bjørn Heitmann i BHK kjemper sine egne slag fra sidelinja, begge med et smil om munnen.

– De kan fortsatt snakke sammen, ja, uten vakter, ler Asphaug.

HJEMMESEIER
I mellomtiden er daglig leder Bjørn Asphaug også blitt assisterende trener og lagleder i BHK, i påvente av at forsterkningen fra Bergen, tidligere Fyllingen-trener Anders Fältnäs, kommer seg på plass i løpet av høsten.

– Det jeg kan garantere, er at det blir temperatur også i denne kampen. Og så våger jeg å påstå at selv om det blir tøft og kanskje tett, så vinner BHK også denne kampen, sier Bjørn Asphaug.

Av Svein Snefjellå