BHK`S EGEN BATMAN

Binai Aziz har fått laget en egen Batman-maske for å beskytte sin brekte nese.

Lagets svenske bakspiller brakk nesen på trening to dager før seriestart. Likevel var han innpå og puttet tre scoringer i sesongåpningen.

– Det var ikke veldig fornuftig. Jeg ble spurt om å ta en straffe, og jeg svarte ja. Jeg ble spurt om jeg vill prøve meg, og jeg svarte ja. Sett i ettertid var det neppe veldig lurt. Det hadde jo bare vært å gi meg en på trynet, så måtte jeg ha operert og kanskje vært borte i mange flere kamper, erkjenner Aziz.

Ikke lov i kamp

Takket være gode hjelpere på Ortocare i Bodø har han nå fått spesiallaget en maske, som gjør at han kan være litt mer med på trening framover.

– Det er visstnok ikke lov å bruke denne masken i kamp. Da får jeg bruke den på trening. Masken beskytter ikke alt, men den gir meg litt mer trygghet på trening. På denne måten kan jeg tåle litt kroppskontakt underveis, i påvente av at nesebruddet skal bli helt bra, forklarer svensken.

Tar straffer

Onsdag venter Stord på bortebane. Binai Aziz planlegger å bli med på turen. Om mulig bare for å ta straffekast.

Følg kampen på an.no fra 19.00.

– Vi må være litt fornuftig. Vi var svært tent på grunn av seriestarten. Både Vetle Eck Aga og Alexander Westby har slitt med skader. Så ble jeg skadet. Det er litt sånn macho-mentalitet i håndballen. Vi endte opp med å spille alle sammen, utdyper den fintesterke bakspilleren.

Heldigvis slapp alle tre unna første kamp mot ØIF Arendal uten at skadene deres ble forverret.

Små marginer

Alexander Westby har slitt med albuen i over en måned. Strengt tatt burde han neppe spilt han heller.

– Det gikk bra. Utfordringen for min del er at det skal så lite til for å gjøre skaden enda verre. Det er bare at en motspiller henger litt i skuddarmen, så rives det opp i albuen igjen. Jeg burde ha holdt meg helt i ro, men så vil jeg selvsagt bidra, forklarer Westby.

Dermed blir han nok med til Stord han også. Som Vetle Eck Aga selvsagt også blir.

Med på trening

Med nylaget Batman-maske regner Binai Aziz med at han kan bruke skadeperioden mer fornuftig.

– Jeg kan ikke spille i kamp, men jeg kan henge med på trening framover. Sånn sett blir ikke overgangen så står når jeg endelig kan slippe meg løs i kamp for fullt, påpeker han.

I utgangspunktet skal han holde seg borte fra kamper i tre ukers tid. Så gjenstår det å se om han makter å holde seg unna spill.

– Vi har Stord borte, Runar og Halden hjemme, får Drammen venter i løpet av den kommende perioden. Jeg vil være med i alle, men jeg får forsøke å være fornuftig, avrunder Aziz.