SIGNERTE FOR BHK

Erlend Sund fra Steinskjer

BHK henter den talentfulle bakspilleren Erlend Sund fra Steinkjer.

Den keivhendte unggutten har signert en toårskontrakt med de blågule.

– Han er en ung, lovende spiller, som vi er veldig glade for å få til BHK. Det at vi sikrer oss han kan også være positivt for Stig Tore Moen Nilsen som får en keivhendt bakspiller å konkurrere med. Det vil også gjøre Stig Tore bedre. Erlend er en mann for framtiden. Han har fine holdninger, og er dedikert til håndballen, sier BHK-trener Børge Lund.

Tidligere i vår var Sund på plass i Bodø noen dager, hvor han fikk vist seg fram for BHK-gjengen. Det gikk altså så bra at man valgte å signere 18-åringen.

– Erlend er en lovende unggutt som nå velger å flytte til Bodø for å satse på håndball. Det setter vi stor pris på. Han er en spennende spiller, som kan bli meget god. Han har hatt en fin utvikling de siste par årene, og er en jordnær gutt som vil gjøre den jobben som kreves, sier daglig leder i BHK, Bjørn Asphaug, som har tro på et fruktbart samarbeid på høyrebacken mellom Erlend Sund og Stig Tore Moen Nilsen.

– Det blir bra for Stig Tore å ha en han kan konkurrere med. Det vil også gjøre at Stig Tore kan få stått mer i forsvar på trening, så jeg tror at dette kommer til å bli veldig bra, sier Bjørn Asphaug.