SEIER OVER FALK HORTEN

BHK vant etter en slite seier 27-24

BHK-trener Geir Daniel Larsen er glad for to nye poeng etter onsdagens seier over Falk i Bodøhallen.

Men det ble ingen lett seier over tabelljumboen.

– Det blir en god, gammeldags slitekamp, der vi aldri får noen luke. Vi gjør for mange tullefeil, også i gode perioder, der vi kaster bort ballen. Vi slurver også bakover, sier Larsen.

– Stressa

Han mener det er mange forklaringer på dette.

– Vi virker litt stressa i flere situasjoner der forsvaret deres agerer litt annerledes enn vi på forhånd hadde trodd. Og det virker som vi får litt småpanikk, sier Larsen.

– Det har også vært halvannen måneds pause, og det er nesten en ny sesong. Dette ser vi også Falk sliter med, sier treneren videre.

– Jeg er aller mest fornøyd med at vi klarer å løse det til slutt, og at vi klarer å omstille oss og gjøre de rette tingene, sier Larsen.

Søndag venter nok en kamp for Bodø-laget, denne gang mot Follo på bortebane.

– Vi må nullstille oss og vi må tenke på andre angrepsvarianter foran den kampen, sier Geir Daniel Larsen.

– Som forventet

Lagkaptein Vetle Eck Aga er enig med treneren.

– Det ble en slitekamp, og vi nådde ikke opp på det nivået vi vet vi kan være på. Men det aller viktigste er to poeng, sier Aga.

Han påpeker at begge lagene kjempet hardt i Bodøhallen denne onsdagen.

– Falk har alt å kjempe for og de kjempet i 60 minutter. Det var som forventet. Men vi gjør for mange enkeltfeil, og de får seg noen mål – spesielt før pause. Etter pause føler jeg vi stort sett har kontroll, sier Vetle Eck Aga.

– Heldige

Kampens toppscorer, Binai Aziz, summerer opp kampen på følgende måte:

– Vi er for unøyaktige og vi er heldige at ikke Falk straffer oss. Vi har et dårlig forsvarsspill der de kommer igjennom for mange ganger, og vi gjorde for mange feil framover. Og jeg bommet på noen store sjanser. Så vi er ikke helt der, sier Aziz og legger til:

– Dersom vi spiller som vi gjorde i perioder, skal det ende med timålsseier. Men det gjør det ikke, fastslår toppscoreren.

Nå venter et tøft kampprogram for Bodø-laget.

– Vi må ikke tro at ting går av seg selv – som vi gjorde før jul. Gjør vi det, kan vi lett tape masse kamper, sier Binai Aziz som også ble kåret til BHKs beste spiller i dagens kamp, av en lokal jury.