SE DENNE UTTALELSEN

Fra Runar leiren. Her er det bare å møte opp.

Endelig skal det måles krefter med Nord igjen. Og Runargutta er klare og vi har som alltid noe å hevne.
Må jo starte med litt skryt. Dere kan arrangement og dere kjenner deres besøkelsestid. BHK skal være stolte av både sin egen jobb og sine mange trofaste publikummere. Dere er mange og dere er gode.Der stopper mine godord.
Sett fra sidelinjen har Bodø blitt laget man skal slå, og dette er kampen man skal vinne. Personlig har jeg aldri hatt noe forhold til Bodø før fjorårets superfadese. Vi kan diskutere i det uendelige hva som skjedde, men det ble i hvert fall skrevet håndballhistorie med at en kamp blir annullert og måtte spilles på nytt. Tidspunktet kunne ikke ha passet Runar dårligere med et allerede tett kampprogram som innehold både serie og E-cup kamper. Og vi vet jo alle hvordan returkampen endte. Det ble fra en overlegen seier i første kamp og 2 poeng, til tap og 0 poeng. Vi fikk rødt kort på Kim Johanson og nok en mann ute etter en usedvanlig hendelse. Så kan jo BHK fansen selv mene hva de mente om situasjonen. Vi andre så den på TV og kunne ta den frem og tilbake, frem og tilbake, frem og tilbake…………… Vi vet at den dagen, den avgjørelsen og BHK kostet oss en medalje. Så nå håper jeg at våre gutter på parketten viser seg fra sin beste side og feier dere av banen med stygge sifre. La gjerne resultattavla stoppe på like mange plussmål som Bjørn Heitmann har gått ned i vekt siden forrige kamp. 1 kg = 1 mål + til Runar i protokollen når dommeren blåser i fløyta for siste gang den dagen. Da skal det feires her i sør. Da skal jeg sende en kake til Mr Heitmann og da skal jeg gni det inn langt og lenge.
Men dere, kampen skal spilles og kort skal deles ut og ikke minst, det skal komme mange streker i kamprapporten. Jeg satser på at vi får flest av dem.
PS! Det er lov å klippe ut bilde og ha det på nattbordet kjære BHK fans.

Med vennlig hilsen
IL Runar

Simen Smith Ringdal
Markedssjef