PRESSEMELDING

Ny Daglig leder i Bodø HK

Pressemelding : Ny leder i Bodø HK

Bodø 21.10.13

Bjørn Asphaug (39) tiltrer stillingen som Daglig leder i Bodø HK ved årsskiftet 2013-14.

Han kommer fra stillingen som salgssjef i Lilleborg ( Orkla) med ansvar for selskapets vaskeri avtaler i Nord-Norge.

Asphaug er også kjent innad i Bodø HK bl.a for sin innsats som trener sammen med Totte Agas 93 lag som tok NM gull for Jr. for to år siden.

Styret er fornøyd med at vi nå har fått en person som kan videreføre og utvikle klubben videre i trå med klubbens strategier. Vi mener bestemt å ha fått en person som er arbeidsom og strukturert. Vi har således en sterk tro på at Asphaug vil vokse med sine oppgaver og vil kunne være en god leder i mange år fremover for Bodø HK.

Dagens leder Pål Skjegstad (62) vil fra årsskiftet avslutte sitt virke i Bodø HK etter eget ønske for å kunne ivareta sitt verv som arbeidende styreleder i et nystartet bemanningsselskap. Skjegstad har også nylig overtatt Skagen gård sammen med sin kone og to barn.

Vi er meget takknemmelig for den gode jobben Skjegstad har utført i klubben gjennom flere år, først som styremedlem og deretter som Daglig leder. Skjegstad innehar også verv sentralt i forbundet både regionalt og nasjonalt. Dette gjør det naturlig at Skjegtstad fortsatt vil være en stor del av håndball familien i Bodø.

Bodø HK

Alf Mangor Johannessen
Styreleder