KJÆRE HÅNDBALLVENNER

Endelig Børge , ja endelig er sesongstarten her og Postenligaen 2013/14 kan begynne med et mannskap som innehar en spennende mix av unge lovende spillere og med den hjemvendte sønn Børge Lund som den store Bautaen i Gruppa.
Det er en feiende flott historie rundt dagens trenerteamet og som Styrelederi BHK er jeg fryktelig glad for at Geir Daniel Larsen Trener/Kampleder og Børge Lund Hovedtrener/Spiller har funnet summetonen. Når Geir Daniel kom til BHK var Børge en ung gutt på bare 13 år, og nå 21 år etterpå har de ansvaret for at årets BHK skute skal gi oss magiske øyeblikk fremover.

I dag er dagen vi har drømt om i flere år og etter at vi fikk signert Børge i Berlin så har ventetiden vært fryktelig lang på å se han ikle seg den blågule drakta.
I dag kl 1700 skjer det mot Nøtterøy – Bodøs mest meritterte idrettsutøver og fortsatt landslagskaptein for NORGE entrer parketten og forhåpentligvis er det 2000 tilskuere på plass.

Gratulerer med dagen BHK og takk til alle som har jobbet med Prosjekt Børge Lund samt bidratt økonomisk til at dette er blitt en realitet .

Nyt stunden – Vi sees på kamp !

Alf Mangor Johannessen
BHK – Styreleder