BINAI AZIZ

Fortsetter i BHK kommende sesong

Binai Aziz har kommet til enighet med BHK og spiller for BHK også kommende sesong. Aziz har hatt en strålende sesong i BHK drakta og vi er meget fornøyd med at han fortsetter hos oss.

Fra Avisa Nordland:

Den svenske klassespilleren har overbevist stort i sin første sesong i BHK. Nå er det klart at publikum i Bodøhallen kan glede seg til å se Aziz i aksjon sammen med Børge Lund og Vetle Eck Aga for å nevne noen også neste sesong.

– Vi er svært fornøyd med å ha kommet til enighet med Binai. Han er en annerledes spiller med høy x-faktor på banen. Ekstra gledelig er det også at han velger å fortsette hos oss, siden det har vært stor interesse rundt ham både fra svenske, danske og norske klubber, sier sportslig leder Tor Arne Aga.

De blågule har i tur og orden forlenget kontraktene til Vetle Eck Aga, Stig Tore Moen Nilsen, Endre Langaas, Rikard Olsson og klassekeeper Joachim Christensen.

I tillegg har landslagskaptein Børge Lund signert en treårskontrakt som spillende trener med de blågule fra og med neste sesong.

– Vi har fått mange, og viktige, brikker på plass allerede. Det er vi fornøyd med. Framover må vi jobbe for at også de resterende brikkene kommer på plass, sier Tor Arne Aga.