JUBEL I BHK LEIREN

Viktig brikke på plass

Klassekeeper Joachim Christensen ble nemlig i helga muntlig enig med de BHK om å forlenge kontrakten med klubben. Christensen har signert en 2 års kontrakt

– Dette er vi meget, meget tilfreds med. Dette er en veldig viktig signering for oss. Vi er meget fornøyd med å ha kommet til enighet med Joachim, bekrefter sportslig leder Tor Arne Aga.

Jaget av mange

Christensen har vært ønsket av store deler av eliteserien, etter sitt strålende spill mellom stengene for BHK. Både Haslum, Runar og Fyllingen har vært blant de ivrigste beilerne.

Nå kan de bare glemme alle bestrebelser på å sikre seg dansken. Han blir værende i Bodø.

-Joachim kommer til å signere en toårskontrakt. Dermed har vi sikret oss at ligaens beste målvakt, og det betyr at vi er veldig trygg på nettopp den posisjonen på banen i sesongene som kommer, sier Aga.

Olsson fortsetter også

Bakspiller Rikard Olsson fortsetter også karrieren i BHK. Den rutinerte svensken har forlenget sin kontrakt med de blågule for ytterligere en sesong.

– Rikard har signert en ett pluss ett års kontrakt. Vi er svært fornøyd med å ha sikret oss også ham. Det er viktig for oss å ha kontinuitet i det vi holder på med, forklarer BHKs sportslige leder.

Faller på plass

Dette betyr at brikkene faller sakte, men sikkert, på plass for neste sesongs stall.

Tidligere var det klart at Børge Lund, Vetle Eck Aga og Stig Tore Moen Nilsen var klar for nye sesonger i bodøklubben.

I forrige uke ble det klart at også strekspiller Endre Langaas forlenger kontrakten. I helgen ble det altså klart at både Joachim Christensen og Rikard Olsson fortsetter.

BHK møter topplaget Elverum i Bodøhallen klokken 20.00 i kveld