GULLAVTALE

SKS med på 3 nye år.

Dagen etter brakseieren mot Haslum fortsatte festen for BHK, da klubben kunne presentere at SKS tar nye år som håndballsponsor.
– En stor tillitserklæring for oss i BHK, sier styreleder Alf Mangor Johannesen.
I januar ble avtalen med den andre hovedsponsoren, Nordea, forlenget med to år. Den nye avtalen mellom BHK og SKS strekker seg over tre år, og blir den største noensinne for eliteserieklubben. Det kan Johannesen og BHK vanskelig tolke på annet vis enn at kraftselskapet er fornøyd med hva klubben presterer.
– Vi har vært fornøyd i lang tid. Håndball er en attraktiv sport og BHK er et attraktivt lag, fastslår konsernsjef Leif Finsveen. Han legger stor vekt på ungdomssatsingen klubben gjør. Sammen med elitesatsingen bidrar den til å
gjøre regionen interessant å flytte til, poengterer han. Enten man er tilskuer
eller har barn som spiller håndball. Det ser han også som et pluss
når det skal rekrutteres nye folk. – Vi synes det er viktig å ha et
attraktivt håndballmiljø i Salten, sier Finsveen. Jeg er glad
formalitetene var i orden før storkampen mot Haslum, for med den steg nok markedsverdien, sier konsernrådgiver Andreas Opheim. Nøyaktig hvor mye avtalen er verdt, vil ikke partene røpe. Men ingen av dem benekter at det dreier
seg om en avtale i millionklassen. Også i denne avtalen er det avsatt betydelige beløp til ungdomsavdelingen.