BODØ HÅNDBALLKLUBB

Inngår avtale med Børge Lund

Børge Lund har i dag har blitt enig med BHK om en 3-årig avtale som spillende trener fra og med sesongen 2013/2014.
Børge Lund vender med dette hjem etter flere år som profesjonell spiller i utlandet.
Han har spilt i flere av verdens ledende klubber og har ved siden av tre tyske seriemesterskap og to seire i den tyske cupen,
også vunnet Champions League med THW Kiel.

Børge Lund, som er fra Bodø, er dessuten Norges landslagskaptein og har spilt 200 kamper med det norske flagget på brystet.
Lund tar med dette et nytt skritt i sin karriere, uten at dette legger noen demper på videre satsning med Norge frem mot et OL i Rio i 2016.
Bodø Håndballklubb – som i år har 60 års jubileum – ser med stor glede fram til å få Børge Lund med på laget i en hardt satsende klubbs videre arbeid for å bli en av de beste håndballklubbene i Norge.BHK er særdeles glad for at vi har så gode sponsorer og samarbeidspartnere med oss.
Uten deres velvilje og entusiasme hadde dette ikke vært mulig å få til. Spesielt vil klubben trekke framforretningsmannen Tord Kolstad, som har vært foregangsmann i det økonomiske løftet avtalen representerer, sammen med store og små sponsorer i BHK.
Børge Lund sier han er glad og stolt over å få muligheten, og gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer for moderklubben.
Han er ydmyk ovenfor den oppgaven han nå står over, men gleder seg til å utvikle et allerede godt lag til å bli enda bedre.

For ytterligere informasjon kan Finn Ove Smith kontaktes på tlf. 95 75 56 57