TIL TOPPKLUBB

Dette sier han på AGK sin hjemmeside

 Kasper Ottesen selv er også en lykkelig mann:

Det er ingen hemmelighet at dette er en drøm for meg. AG København er det største du kan få til å spille for den danske håndball og da jeg fikk sjansen til å delta på treningsleir, var jeg ikke i tvil.

Jeg tok det først som en opplevelse. Uansett hvor du ser det står en av de største stjernene rundt deg, de første dagene det var noe spesielt. Det gikk ganske raskt å bli vant til det hele, og jeg si at det er utrolig lett å falle inn i troppen. Konkurransen er tøff, men du føler det hele tatt, og jeg er bare sprøtt å komme i gang for alvor.

– Jeg må først spille meg inn på laget, men jeg håper selvfølgelig mer og mer spilletid.

Kasper forlot Bodø før forrige sesong og satte kursen til sverige og Hammarby. Men er nå klar AG København`s stjernegalleri

BHK ønsker kasper lykke til!!