BHK J-16 Regionsmestre

BHK J-16 vant overlegent i Regionsmestreskapet. Slo Rognan i finalen 31 -16 – samarbeidslaget i Bring. Innledet med 26 – 16 over Bossekop, Slo Svolvær med 20-15 og Leknes i semifinalen med 28-16.

Det har vært en meget bra turnering. Våre beste spillere; Camilla Solaas i mål, Benedicte Smith og Hanne Parelius, men absolutt en betydelig laginnsats. Artig var det også at i gruppespill og semifinale brukte flere spillere som vanligvis ikke ”tilhører” laget og som viste meget gode takter så som Mie Reiertsen og Julie Nilssen. Det viser at det gror godt i BHK.

I finalen hvor vi utklasset vår ”hovedkonkurrent” Rognan var Camilla, Benedicte, Hanne og Elise Rasmussen de som utmerket seg i størst mulig grad, men også meget god innsats av Mia Monsvoll på strek, Oda Rolandsen, Ida J Torbergsen

PS Finalerunden i Bring er til helgen. Så dette blir spennende

Vi ønsker dem lykke til!!