BHK J-99 REGIONSMESTRE

BHK J99 ble Regionsmestere på Leknes i helga. Junkeren ble slått i en thriller av en finale. det sto 10-10 ved full tid men BHK trakk det lengste strået med fire scoringer i ekstra omgangene slik at det til slutt sto 14-10 til BHK. Jentene var naturligvis svært glade og stolte over å ha klart dette. Vi var på forhånd usikker på på de lagene vi ikke hadde spilt mot før men jentene spilte solid håndball og vant gruppa klart. I semifinalen ble Lia Brage feid av parketten med 10-3. Vi som trenere er spesielt stolt av å se hvor godt jentene jobber og at de holder seg til det spillet vi har avtalt. Jentene har representert BHK på en flott måte både på og utenfor banen.
 
Videre vant vi også Fair Play prisen, vi hadde på forhånd bestemt oss for at denne prisen var noe vi ville vinne, og med glede og eksemplarisk oppførsel fra spillere og trenere klarte vi det.
Vi er også svært fornøyde med Gravdal og Randi Rasmussen som var arrangør, de la tingene veldig godt til rette for oss og var veldig behjelpelig.
 
Trenere for laget er Jørn Tvervik, Helge Wæge og Grethe Fjærvoll

 
På bildet er:
 
Bak fra v. Grethe Fjærvoll, Helge Wæge, Kjersti Mjelde, Karine Kristoffersen, Nora Arntsen, Marte Sofie Ness, Ane Steinbakk, Synne Sjong, Hanna Næstby, Benedicte Pedersen, Jørn Tvervik og Martine Thomassen
Foran fra v. Martine Ness, Marthe Hansen, Jannike Fredriksen, Karoline Fjærvoll, Elle Wæge, Thea-Victoria Holt og Julie Torbergsen.