SIGURDUR ARI STEFANSSON

Faksimile Hamar Arbeiderblad:

Sigurdur Ari Stefansson reiser til Bodø utpå sommeren etter at han har gjennomført fagpprøven som biloppretter i Elverum.
– Jeg fikk et så godt tilbud fra Bodø HK, at jeg bare måtte skrinlegge alle tanker rundt et eventuelt utenlandsopphold og bare takke ja, sier Stefansson til HA-sporten.
Tilbudet fra Bodø HK inneholdt, foruten en god spillerkontrakt, tilbud om tilrettelagt jobb både til ham og samboeren.
– Det var helheten i tilbudet som gjorde at jeg ikke kunne si nei. I tillegg har klubben ambisjoner om å spille seg opp igjen i eliteserien allerede neste år, og det var en forutsetning for at jeg svarte ja, sier Stefansson som synes det blir rart å forlate Elverum etter seks år i klubben.
– Jeg hadde på mange måter drømt om å bli på Elverum ut karrieren min, men med de betingelsene jeg var forespeilet, tror jeg det ville blitt vanskelig å kombinere jobb og håndball og samtidig bevare overskuddet. Denne sesongen har vært slitsom i så måte.
Christian Berge respekterer avgjørelsen som Sigurdur Ari Stefansson har tatt.
– Det blir nye utfordringer for Ari som, i vinter, har gjort sin beste sesong for Elverum mens jeg har vært i klubben. Kanskje er det greit for ham å prøve noe nytt, sier Christian Berge.

BHK er kjempeglade for at kontrakten er i boks med Sigurdur Ari Stefansson og ønsker han og samboer hjertelig velkommen til Bodø.