SUPERSØNDAG I SØR

NB!!! DET ER FORETATT EN ENDRING AV HALL FOR KAMPEN FJELLHAMMER-BHK. KAMPEN FLYTTES FRA SKÅRERHALLEN TIL LØRENSKOGHALLEN

 

Søndag 24. Oktober setter Glimt i Sør opp egen buss for nordlændinger som ønsker å få med seg BÅDE kampen Strømmen-Bodø/Glimt klokken 15 og Fjellhammer-BHK klokken 18.
 
Vi kjører fra Oslo City klokken 14.
 
Etter Glimt-kampen så svipper vi de som ønsker det inn til Lørenskoghallen slik at de kan få med seg Fjellhamer-BHK før bussen returnerer glimtsupportere til Oslo
 
Og avhengig av interessen, så kan det også vurderes å utvide turen til også å frakte tilskuere fra BHK-kampen inn til Oslo etter BHK-kampen.
 
Prisen: Kun kroner 100,- tur retur og vi er ikke fremmed for å senke prisen hvis antall påmeldte overstiger 20. Gratis for barn som reiser med betalende voksne. Vi stiller ikke krav til medlemskap i Glimt i Sør denne gangen for å få medlemsprisen. Her ønsker vi flest mulig folk med på turen.
 
Vår nettartikkel om turen:
http://www.glimtsupporter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=485&Itemid=41
Facebook: http://www.facebook.com/group.php?v=info&gid=2270639036#!/group.php?gid=2270639036&v=wall
 
Vi har også lagt ut «arrangementene» på Origi-sonen «Nordlending i Oslo»: http://origo.no/-/sandbox/show/134958_nordlending-i-oslo hvor Dere med Origo-brukere gjerne kan legge inn kamper som BHK spiller på Østlandet – uansett om det er A-laget eller yngres avdeling.