AVTALE SOM FORPLIKTER

Faksimile Avisa Nordland Skrevet av: Jan Eskil Severinsen

 

Nordea er sammen med SKS, BHKs hovedsponsor de neste tre årene. Markedsdirektør Arne Lambech besøkte klubben tirsdag, og er klar på at sponsoravtalen forplikter begge veier. – Vi driver ikke med veldedighet. Vi er ute etter resultater, og med en langsiktig avtale på plass, kommer vi til å evaluere etter hver sesong, sier Lambech.

 

Gir trygghet.

 

Daglig leder i BHK, Grethe Fjærvoll, mener Nordeas engasjement i klubben vitner om at merkevaren BHK lever i beste velgående. – Nordea er veldig bevisst på hvem de inngår slike avtaler med, og det gir oss trygghet på at vi har en ettertraktet vare. Det at sponsorene våre også tenker langsiktighet, gir oss den nødvendige tryggheten økonomisk, sier Fjærvoll som tror tiden for sponsordugnader er over. – Det er slutt på større lokale bedrifter bare deler ut penger. Nå er disse opptatt av å bli profilert korrekt i sammenhenger hvor det skapes positive opplevelser for mange.

 

Spennende.

 

Lambech synes BHK er en spennende klubb på mange områder. – Det er en klubb med klare sportslige mål. De har mye publikum og en stor interesse rundt laget, og de har en stor barne- og ungdomsavdeling. Jeg tror sterkt på sammenhengen mellom bredde- og toppidretten i klubbene, og her virker BHK å gjøre en god jobb, sier markedsdirektøren som tok seg en Bodø-tur for å lære seg klubben å kjenne. – Jeg mener at dersom man skal få til et godt samarbeid, så må man lære hverandre å kjenne. Selv liker jeg å involvere meg synlig hos dem vi er med og sponser, så jeg har planlagt en tur opp til Bodø så snart sesongen er i gang, for å få oppleve den stemningen jeg har hørt så mye om, sier Lambech.

 

Ikke for gitt

 

 Nettopp dette med å skape opplevelser for publikum, er noe begge parter har høyt oppe på prioriteringslista. -Det sportslige er én del, men alt utenom er også veldig viktig. Vi har et stort og godt publikum i Bodø, men de kan vi på ingen måte ta for gitt. Selv om fjoråret endte med nedrykk, sitter nok mange som var på kamp igjen med mange gode opplevelser i kroppen og i minnet. Det må vi gjenskape i år også, sier Fjærvoll. Og etter å ha fått kjenne litt på BHKstemningen ved å se noen høydepunkter på DVD, tror ikke Lambech

det vil by på store problemer. – Det var fantastisk å se. Jeg gleder meg til å oppleve det selv.