UTROLIG VIKTIG SEIER

BHK måtte vinne hjemme mot Stord i dag for å henge med om kvalikplassen.Både Sandefjord og Haugaland tapte sine kamper i dag, og dermed har BHK kun et poeng opp til kvalikplassen.

Dagens batalje var svært jevn, men til slutt vant BHK fortjent 30-27. Borte var de mange tekniske feilene, men enda gikk litt for mange skudd på motstanderens keeper. Ondrej Zdrahala plasserte tidlig en straffe midt i panna på Stordkeeper Tor Sæbø og da ble ikke Stordspillerne mindre harde og ufine i forsvar enn de bruker å være.

BHK førte kampen hele tiden, bortsett fra en kort periode i starten av 2.omgang da Stord ledet 18-17. Bodølaget hadde som vanlig perioder hvor de sovnet av, men til slutt ble det jubel i Bodøhallen. Gutta fortjente denne seieren sier en stolt Geir Daniel Larsen.