TØFT MOT SERIELEDEREN

Etter ti minutters spill ledet Drammen, som topper tabellen, 8-3 mot gjestene fra Bodø.

Nesten fem minutter gikk det før BHK fikk hull på byllen, da Ivan Cosic reduserte til 3-1 – før Drammen økte til 5-1.

Vertene økte jevnt og trutt, og halvveis var stillingen 12-6.

Ti bak

BHKs mareritt fortsatte ut omgangen og da pauseginalet lød sto det 22-12 til serielederen.

Unge Ronald Putans scoret tre mål før pause, mens Espen Lie Hansen sto bak syv av Drammens fulltreffere.

I starten av 2. omgang har Drammen scoret to raske mål slik at stillingen er 24-12.

Drammen ledet hele 32-18 midtveis i omgangen.

Vant med åtte

Da slapp serielederen seg nedpå og bodøguttene inn i kampen igjen.

Og den sjansen tok BHK. Ved kampslutt sto det 35-29 til Drammen etter at BHK vant 11-3 i siste del av kampen.

Aleksander Mevatne scoret hele ni mål i 2. omgang og ble BHKs toppscorer. Like mange scoret vertenes Espen Lie Hansen.