FRA FOTBALL TIL HÅNDBALL

Den tidligere Glimt-kapteinen er på plass i Bodø samme uke som Bækkelaget kommer på besøk til Bodø spektrum 3. februar.

 

– I begynnelsen kommer jeg til å pendle litt mellom Bodø og Stavanger. Jeg kommer til å jobbe tre til fire dager i uka i Bodø. Resten av uka kommer jeg til å jobbe fra Stavanger. Jeg skal forsøke å være permanent på plass i Bodø så raskt det lar seg gjøre. Det går på praktiske ting rundt hussalg på Ålgård og slike ting, forteller Hansen som tar over jobben etter Frank Håvard Storvik.

 

Bistår. Selv om Storvik gir seg som markedssjef i klubben, kommer han til å bistå sin etterfølger ganske mye nå i startfasen.

 

– Storvik skal være med å bidra til at jeg får oversikt over det BHK har gjort så langt. Både når det gjelder eksisterende avtaler, avtaler som skal reforhandles og potensielle avtaler med nye samarbeidspartnere, sier den gamle Glimt-stopperen.

 

Mye likt. – Hvordan blir det å gå fra fotball til håndball?

 

– Det handler om mye av det samme. Dette er en meget spennende og utfordrende jobb. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang for fullt, sier Hansen og fortsetter:

 

– Det sier seg selv at håndballen ligger litt etter fotballen når det gjelder ressurser. Jeg må derfor ha som mål at BHK skal nærme seg fotballen enda mer i så måte framover.

Utadvendt. – Hvilke kvaliteter eller egenskaper er det du har som gjør at du kan passe inn i din nye jobb?

 

– Det skulle du nesten spurt noen i BHK om. Når det er sagt, så har jeg et ganske stort kontaktnett i Bodø. Jeg er utadvendt og sosial som type, og det tror jeg man må være i en slik jobb. I tillegg liker jeg å få ting til. Nå ser jeg bare fram til å komme i gang med min nye jobb. Det er mange spennende utfordringer som venter, slår Hansen fast.

 

Sterk i troen. I BHK-leiren er man sterk i troen på at Cato Hansen er rett mann for jobben.

 

– Vi hadde ni søkere på stillingen som markedssjef. Blant disse mener vi Cato Hansen var den sterkeste kandidaten, sier daglig leder Grethe Fjærvoll.

 

– Hvilke egenskaper var det dere fant i Hansen?

 

– Han har et stort nettverk i Bodø. Han er en positiv type som vil bli oppfattet seriøst utad. Han har ambisjoner, og ønsker å prestere, roser Fjærvoll og legger til:

 

– Han er sulten og vil jobbe hardt for å nå målene sine.

 

Blanke ark. Bodøs flaggskip på håndballsiden har vært gjennom et svært tøft år. Denne sesongen ble startet med minus tre poeng, på grunn av at klubben gikk på en økonomisk smell forrige sesong. Underskuddet var på hele 1.280.000 kroner. Den negative trenden er snudd. Nå ventes det positiv vind i BHK-seilene.

 

– Ryddejobben er gjort. Grunnlaget er lagt. Cato Hansen kan starte med blanke ark. Det er store utfordringer i vente, men vi føler oss sikre på at han gjøre jobben som venter på en meget god måte, avrunder Fjærvoll.