SEIER MOT ARENDAL

Johansson kom nylig fra den svenske toppklubben GUIF. Der spilte han fast på laget i fjorårssesongen da de endte på andreplass i den svenske eliteserien. I år har han fått mindre spilletid, mye på grunn av en skade som holdt han utenfor i sesongstarten. Selv om han har vært skadefri en periode nå, så har det ikke blitt noe mer spilletid.

 

Det er noe av grunnen for at han nå har signert en kontrakt med BHK som varer ut neste sesong.

 

Svensken kan spille på alle posisjonene bak på banen, og er også en meget solid forsvarsspiller.

 

– Han fikk spille rundt 40 minutter mot Arendal. Vi ønsket å få han mye med allerede fra starten. Han sto meget bra bakover sammen med Per Magnus Vabø, og det var artig å se, sier Geir Daniel Larsen.

 

Ett mål. Framover traff ikke nysigneringen like bra, og han stoppet med en nettkjenning.

 

– Han hadde flere gode gjennombrudd utover i banen. Det er noe vi har savnet. Dessverre var han litt uheldig med avslutningene, men det er sånn som skjer. Jeg synes at han var fin i spillet, og tror at han kommer til å bli en

 

spennende tilvekst for oss, sier Larsen, som ikke kom på banen som spiller selv.

 

Rot framover. BHK-bossen var godt fornøyd med det defensive mot Arendal, men likte ikke like godt at laget hans rotet bort for mange sjanser i angrep.

 

– Det svingte altfor mye framover, og det var ingen som virkelig sto fra. Vi tok for dårlige skuddsjanser og gjorde for dårlige vurderinger, sier Larsen, som likevel fant ting å glede seg over offensivt.

 

– Både Jonas Torkildsen og Kasper Ottesen var gode. Kasper hadde en periode hvor han var meget god, og han var tøffere i kontringene enn han har vært før. Så han fortjener et positivt fortegn. I tillegg sto Ras Bloch godt i mål, avslutter Ras Bloch.

 

I dag spiller BHK mot Drammen i en trelagsturnering, før de møter Runar i morgen. BHKs yngste skal også i aksjon mot Runars andrelag i dag.