TEAM JODDSKI

BHK satser friskt på de kommende hjemmekampene, og får blant annet drahjelp fra Team Joddski.

Det er to hjemmekamper igjen før jul. De blågule satser alt på å lage liv og røre i hallen i forbindelse med disse kampene.

Førstkommende søndag er det Haugaland som kommer på besøk. Da skal Domkirkens ungdomskor sørge for pauseunderholdningen.

– Vi feirer Lucia denne dagen og da må vi få litt ekstra drahjelp. Derfor er vi strålende fornøyd med at Domkirkens ungdomskor skal synge for publikum i pausen av oppgjøret. Vi må tenke helhet i våre arrangement, forteller markedsansvarlig i BHK, Frank Håvard Storvik.

 

Team Joddski


Førstkommende onsdag, nærmere bestemt 16. desember, spiller BHK årets siste seriekamp på hjemmebane. Da er det forrige sesongs seriemester, Fyllingen fra Bergen, som kommer på besøk i Bodøhallen.

Også da venter det publikum en aldri så liten godbit i pausen.

– Vi har vært så heldig og fått tak i Team Joddski. De kommer med hele koret som skal delta i Det store korslaget på TV2. I pausen under oppgjøret mot Fyllingen skal de vise for alle hvor langt de er kommet med øvingen. Vi gleder oss skikkelig, fortsetter Storvik.

 

Fra bloggen til Team Joddski


Team Joddski har gjennomført en del øvelser nå, og vi må (om vi skal si det sjøl) si oss utrolig godt fornøyd med sammensetningen av stemmer fra Bodø og omegn. Vi synger synger høyt, vi synger lavt, vi synger bredt, vi synger smalt og vi synger utrolig godt sammen! Vi gleder oss noe så sinnsykt til å komme ned til Oslo og vise hele landet hva vi nordlendinger er lagd av! Det skylder vi dere alle sammen!

For det ser virkelig ut til at vi har mange i ryggen på vei inn i det store korslaget. Hele 10400 personer er i skrivende stund medlemmer i vår Facebook-gruppe! Det synes vi er helt fantastisk! Særlig med tanke på at det ikke er noen som har hørt oss synge en eneste tone ennå. Det sier kanskje mer om Joddskis kredibilitet, ikke bare i Nord-Norge, men i hele kongeriket. Og vi tør love at vi ikke skal gjøre skam på Joddskis gode navn og rykte – VI LOVER!!

Dagene mot sendestart suser av gårde og vi kan ikke tillate oss å ligge på latsida og bare glede oss til jul. Vi øver minst to ganger i uka, og i neste uke skal vi allerede ha våre første offentlige opptredener i Bodø. Første anledning til å få en smakebit av Team Joddski blir på Bodø Håndballklubb (BHK) sin hjemmekamp onsdag 16. desember. Vi skal rocke Bodø Spektrum og håper at BHKs 3500 trofaste publikummere tar godt imot oss og blir med og støtter oss i korslaget!

Team Joddskis kamprop er basert på Joddskis ”Bodø City – Bodø By”; derfor avslutter jeg også dette innlegget med:

 

BODØ CITY – BODØ BY!!! DU VET KORHEN VI KOMMER FRA!!!

 

– Knallhard jobbing


De blågule nekter å gi fra seg tronen som publikumslag nummer en i eliteserien i håndball for herrer.

For å holde fast om førsteplassen jobber klubben hele tiden med sine arrangementer.

– Det nytter ikke å tro at publikum strømmer til hallen uten at vi legger til rette for det. Vi må jobbe knallhardt i miljøet for å oppfordre folk til å komme på kamp. Så langt er vi meget godt fornøyd med responsen fra publikum i Bodø. Vi håper selvsagt vi kan fortsette å fylle hallen i kampene som kommer, påpeker Storvik.