BORTETAP

Etter å ha ledet 14-12 til pause i Nadderudhallen, falt bodølaget helt i sammen i andre omgang og tapte til slutt 29-23.

Med dagens tap står fortsatt BHK uten seier på bortebane i årets sesong. Bare i hjemmekampene mot Follo, Sandefjord og Arendal har det lyktes BHK å ta full pott.

Mot Haslum onsdag var som så ofte før Ras Bloch sentral, og i den første omgangen vartet han opp med en rekke klasseredninger. Til pause ledet også BHK med to mål, men etter pause var det lite hjelp å hente fra utestpillerne for BHK-målvakt Ras Bloch.

Laget gikk lange perioder uten å score mål, og det som periodevis i første omgang så ut til å kunne bli en solid seier, ble til slutt nok et klart tap.

Etter tapet ligger BHK fortsatt på kvalifiseringsplass i eliteserien med tre poeng. Under streken ligger Haugaland med tre poeng og Sandefjord med ett poeng, mens nærmeste lag på sikker plass er Arendal med åtte poeng.

I neste kamp spiller BHK hjemme mot Haugaland. Den kampen går i Bodøhallen søndag klokka 18.00.