BHK SLO SANDEFJORD

Første omgangen av kampen mot Sandefjord i Bodøhallen onsdag ettermiddag har nemlig dansken vartet opp med hele 15 redninger, og med det vært en viktig årsak til at hjemmelaget leder 14-10 til pause.

Klasse-Ras

Foruten Blochs fantastiske keeperspill har 1.omgang vært preget av mange angrepsfeil fra hjemmelaget sin side. I siste halvdel av omgangen våknet hjemmelaget noe, og det var på ingen måte ufortjent at Bodø gikk til pause med ledelsen.

Offensivt bidro David Öbrink med fire scoringer og en rekke innspill til strekspiller Alexander Mevatne i første omgang. Mevatne puttet tre mål i løpet av den første omgangen. Tre mål puttet også Jonas Torkildsen.

Solid i andre

Etter en noe famlende start på kampen klarte BHK å holde oppe trykket fra slutten av 1.omgang også med seg inn i den andre omgangen.

Det hjalp heller ikke på bortelagets sjanser på seier at trener Øystein Havang fikk rødt kort etter drøyt 20 minutter. Før den tidligere landslagsspilleren forlot benken hadde han noen heftige diskusjoner med både dommere, sekretæriat og funksjonærene i Bodøhallen.

I andre omgang virket det ikke som det var noen tvil om hvor seieren skulle havne, selv om Sandefjord kom nært mot slutten. BHK vant til slutt 29-27.