I RUTE FOR UTSOLGT HUS

nteressen for kampen mot Follo er større enn noen gang, og fortsetter det på samme måte den siste dagen før avkast, blir det stapp fullt og ny rekord for BHK.

– Folk kjøper vanligvis billetter i døra, men foran denne kampen har vi solgt en del billetter på nett, noe som er veldig uvanlig. Så det tyder på at det blir fullt. Det er nok flere som kanskje er redd for ikke å få billett til denne kampen, sier markedssjef Frank Håvard Storvik.

 

Færre gratisbilletter. Det på tross av at det blir langt færre «gratispassasjerer» enn hva tilfellet var mot Arendal.

– Vi har delt ut færre gratisbilletter enn sist, så det ser veldig lovende ut, sier Storvik som også har solgt over 150 VIP-pakker til 550 kroner stykket.

Denne pakken inneholder kamp med påfølgende busstur ned i byen og konsert med Donkeyboy på Rock.

Donkeyboy fra Drammen skal også spille i pausen i Bodøhallen.

– Vi får laget en scene som skal rulles inn i pausen. Vi har snakket med dommere, Follo og håndballforbundet, og har fått forlenget pausen med noen minutter i forbindelse med dette, sier Storvik.

– Da demper vi belysningen og får skikkelig konsertstemning i hallen.

 

Scoringspakker. I siste hjemmemøte med Arendal, var en rekke sponsorer med på å kjøpe såkalte scoringspakker hvor de hver betalte 100 kroner pr. BHK-scoring.

Det samme gjør BHK foran dagens oppgjør, og et drøyt døgn før avkast var Storvik i full sving med å selge pakker.

– Vi har solgt elleve stykker, og satser på å få på plass mange fler i løpet av det siste døgnet, sier Storvik som kanskje må finne fram utsolgt-skiltet for første gang i klubbens historie.

– Det kan jo hende. Da må jeg laget ett i tilfelle, gliser Storvik.