NØKKELKAMP FOR BHK

Dette blir den første av totalt fire kamper framover som BHK absolutt bør vinne, hvis de skal ha noe som helst håp om å berge plassen i eliteserien.

– Vi har fire skikkelige nøkkelkamper før jul. Den første kommer mot Follo i morgen. Deretter venter Sandefjord, Stord og Haugaland. Vi bør ta mål av oss å vinne alle de fire kampene, mener BHKs strekspiller Aleksander Mevatne.

 

Tre tap


For å stå best mulig rustet foran den meget viktige perioden som venter, så kan BHK-gjengen gi seg selv en solid kickstart. Det gjør de best ved å vinne mot Follo.

– Vi har en høne å plukke med Follo nå. Vi har møtt dem tre ganger denne sesongen. Vi har tapt alle gangene. Nå er det på tide å slå dem. Vi vet hvor vi må skyte for å score og vi vet hvem vi må stoppe for å vinne. Nå handler det om å prestere når vi kommer på banen, mener bergenseren.

 

Stopp Kyrre


For å få Follo ut av rytmen handler mye om å stoppe de to siste sesongenes playmaker i BHK, Kyrre Johannesen.

– Vi kjenner Kyrre og Kyrre kjenner oss. Når han spiller dårlig spiller gjerne Follo dårlig. Derfor blir det viktig at vi gir han verst tenkelige arbeidsforhold underveis, konkluderer strekspilleren.

Hvis alt går som Mevatne og BHK håper, kan de blågule stille med plusspoeng på kontoen etter kampslutt i morgen.

– Hvis vi vinner mot Follo er vi på plussiden poengmessig. Det betyr mye. Vi har trent godt den siste uka, og jeg føler vi er i god rute, forsikrer han.

 

Full hall


BHK-spillerne vet at klubben jobber knallhardt for å skape feststemning i hallen i morgen. Ved hjelp av Donkeyboy, som skal spille i pausen, håper de blågule å fylle Bodøhallen til randen.

– Vi er klar over at det jobbes hardt for å sette ny publikumsrekord. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne, og for på den måten å sørge for at flest mulig vil tilbake når Sandefjord kommer på besøk onsdagen etter, lover Mevatne.

Dørene åpner allerede klokken 16.00 i morgen. Mens publikum venter på kampstart mellom BHK og Follo samt pauseunderholdningen, skal to jentelag fra BHK og Junkeren møtes til forkamp.

– Vi håper på en festaften med to poeng til BHK, og et heidundrende liv i hallen. Etterpå blir det konsert på Rock Café med Donkeyboy, avrunder markedssjef i BHK, Frank Håvard Storvik.