DONKEYBOY PÅ LAG MED BHK

For å lykkes med å få 2950 tilskuere på plass, satser BHK-ledelsen å få drahjelp fra hitmakerne i Donkeyboy fra Drammen. Bandet som har herjet hitlistene her hjemme i månedsvis med låtene «Ambitions» og «Sometimes » skal underholde publikum i pausen av kampen. – Vi er svært fornøyd med å få dette opplegget på plass. Vi har fått i stand et samarbeid med Rock Café, hvor Donkeyboy skal ha konsert onsdag kveld. I forkant av den konserten stiller bandet opp i Bodøhallen og spiller for oss, forteller markedssjef i BHK, Frank Håvard Storvik.

 

Full mobilisering.


De blågule legger opp til et ganske omfattende opplegg i forbindelse med Follo-kampen. Målet er krystallklart. Bodøhallen skal fylles til randen. – Vi er i, og skal i, dialog med høgskolen i Bodø, forsvaret og ikke minst alle våre samarbeidspartnere. Målet er at alle mobiliserer mot samme mål. Nemlig at alle skal i hallen for å hjelpe BHK fram til seier mot Follo, påpeker markedssjefen og legger til: – Vi har aldri gjort noe sånt som dette tidligere. Vi er derfor spent på hvilken effekt vi får ved å lokke med Donkeyboy i forkant av kampen. Vi gleder oss uansett stort til onsdag 18. november. Vi satser på håndballfest i hallen først, for så å avslutte med en flott konsert på Rock Café etter at kampen er vunnet.

 

Heftig helaften.


Astrid Jørgensen fra Rock Café gleder seg stort til å teste ut samarbeidet med byens håndballflaggskip. – Vi har aldri testet ut noe som dette. Vi er svært spent og håper dette blir positivt for både BHK og oss, sier Jørgensen, som gir bort 80 prosent av et eventuelt overskudd fra Donkeyboy-konserten til BHK. – Vi håper på fullt hus i hallen og fullt hus på konserten senere på kvelden. Vi satser på at dette blir en helaften mange vil ha med seg, fortsetter hun. BHK merker allerede at interessen rundt Follo-kampen er stigende. – Vi har solgt en god del billetter allerede. Vi mobiliserer alt det vi kan for å få full hall. Med hjelp fra fulle tribuner styrker lagets mulighet til å ta poeng i det som for oss er en meget viktig håndballkamp, avrunder Frank Håvard