DRAMMEN STØTTER BHK

Dermed er det bare for publikum i Bodø å gå mann av huse når Arendal kommer på besøk.
Kommer det 2400 tilskuere, så må altså Drammen HK ut med 2400 kroner.
– BHK er lokomotivet i norsk herrehåndball, som viser at det er mulig å få publikum på kamp. Vi andre ser at det er mulig og får motivasjon av å se BHK lykkes. Larvik-trener Karl Erik Bøhn har uttalt sin sympati overfor BHK i Avisa Nordland tidligere. Nå kaster vi oss på den bølgen og blir med og bidrar litt for klubben, sier Morten Guldvik i Drammen HK.

100 kroner per scoring.

Drammen HK med den tidligere BHKduoen Morten Guldvik og Eivind Nygård i spissen er slett ikke alene om å være med på kronerullingen. Tre andre sponsorer har sagt seg villige til å være med å sponse BHK med ei krone per tilskuer som møter opp på kamp. I tillegg til at publikumsoppslutningen kan gi BHK klingende mynt i kassa, kan også hver eneste BHK-scoring bli gull verd mot Arendal.  Per i dag har 16 sponsorer og støttespillere sagt ja til å betale 100 kroner per scoring. Det betyr at 30 BHKscoringer gir 48.000 kroner i klubbkassa. – En av sponsorene har også sagt seg villig til å gi 100 kroner per redning fra våre målvakter. De lover samtidig 500 kroner per strafferedning, smiler markedssjef i BHK, Frank Håvard Storvik.

2400 tilskuere.

Kronerullingen i forbindelse med kommende hjemmekamp mot Arendal er i utgangspunktet startet i regi av en
av klubbens sponsorer. I dagene som kommer skal hele BHK jobbe med å rekruttere enda flere bidragsytere
til onsdagens meget viktige kamp i Bodøhallen. – Spillere, trenere og administrasjonen skal ta runden for å besøke potensielle sponsorer og privatpersoner som vil være med å bidra. Vi er sterk i troen på at vi skal få flere enn de tre som nå er med og gir ei krone per tilskuer, og de 16 som er med og gir 100 kroner per scoring, forsikrer markedssjefen i BHK. Målsettingen hans er krystallklar foran onsdagens kamp. – Vi skal ha 2400 tilskuere i hallen. Vi jobber knallhardt over hele linja for at spillerne skal få best mulig støtte i akkurat dennekampen, sier Storvik.