KNUSENDE CUPSEIER

Bodølaget, som har åpnet serien med to tap, tok kommandoen i 4. rundekampen mot 1. divisjonslaget fra start.

Til pause leder BHK komfortabelt 14-8. Unge Ronald Putans scoret flest med sine tre mål, mens Ras Bloch tidvis stengte buret med rundt 60 i redningsprosent.

De blågule parkerte vertene i starten av 2. omgang og økte raskt til timålsledelse.

Midtveis i omgangen ledet BHK 24-11, før de slapp Tistedal inn i kampen igjen slik at 1. divisjonslaget kunne spise innpå noen scoringer.

Men en peptalk fra trener Geir Daniel Larsen – både lagleder, spiller og fysio for kvelden – tente tydeligvis bodøguttene.

Da siste fløytesignal lød viste resultattavlen 34-18. Keeper Daniel Bergmann scoret kampens siste mål i sluttsekundene.

BHKs mestscorende ble Hampus Jildenbäck med sine syv fulltreffere.