T. Kolstad Eiendom AS eier og forvalter ca. 125 000 kvm med eiendom. Med en sterk forankring i Bodø er vi regionens største aktør innen eiendom.

GRÜNDEREVENTYRET

Historien om Tord U. Kolstad og hans suksess startet med en ivrig 13-åring som importerte telefoner fra utlandet for videresalg til venner og familie. Og den første boliginvesteringen gjorde han allerede som 19-åring. Etter mange nei fikk Tord endelig ja fra en bank og hans første investering ble virkelighet. Det var i denne prosessen at lærdommen om «aldri å gi seg» ble til. Leieinntektene ble spart til egenkapital og i 1995 kjøpte han sin første næringseiendom og T. Kolstad Eiendom AS ble etablert (1994).

I dag er T. Kolstad Eiendom AS først og fremst et eiendomskonsern med fokus på prosjektering, utvikling, bygging, utleie og drift av boliger og næringseiendom. I tillegg drives det aktiv investeringsvirksomhet med eierinteresser i en rekke virksomheter.

I 2017 gjennomføreres det flere spennende prosjekter bla. Fisketorget i Oslo, Jensvolldalen m.fl.

T. Kolstad Eiendom teller i dag 9 ansatte fordelt på økonomi, salg, marked og drift.

VÅRE VERDIER

Gode kundeopplevelser er svært viktig for oss i T. Kolstad Eiendom. Vi lytter alltid til kundens behov slik at vi sammen kan jobbe frem den beste løsningen for den enkelte. Når de andre drar hjem, tar vi et ekstra åretak!

Profesjonell:

Vårt mål er å være best på eiendom. Teamet vårt består av dyktige og dedikerte medarbeidere med bred kunnskap og erfaring. Gjennom en sterk lokalt tilhørighet, forankring og kjennskap til regionen har vi de beste forutsetninger for å hjelpe deg som vår kunde. 

Ærlig:

Vi er pålitelig og vi holder det vi lover. Har vi inngått en avtale med deg kan du forvente fra oss at vi er «hands-on», åpen og til å stole på.

Løsningsorientert:

Vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss som en samarbeidspartner. Vi lytter alltid til kunden og vi strekker oss svært langt for at du som kunde skal være fornøyd hos oss. Vi har en stor og variert portefølje som gir mulighet og fleksibilitet ved et hvert leieforhold.